Со радост Ви ги претставуваме најновите тројца добитници на електрични мотори од инстант лозот Урбан стил

18.12.2023.

Мартин Узуновски од Скопје е добитник на електричен мотор тип урбан 1. Добитниот лоз го добил како подарок за неговиот 18-ти роденден од баба и дедо. Јане Ламин од Скопје е добитничка на електричен мотор тип. урбан 1. Среќниот инстант лоз го купиле од нашето продажно место во Сити Мол, а го гребела во друштво на сестра и и мајка и. Најпрво не и ...

Со радост Ви ги претставуваме најновите тројца добитници на електрични мотори од инстант лозот Урбан стил.

15.12.2023.

Со радост Ви ги претставуваме најновите тројца добитници на електрични мотори од инстант лозот Урбан стил. Мартин Узуновски од Скопје е добитник на електричен мотор тип урбан 1. Добитниот лоз го добил како подарок за неговиот 18-ти роденден од баба и дедо. Јане Ламин од Скопје е добитничка на електричен мотор тип. урбан 1. Среќниот инстант лоз го ...

Инстант лозот„УРБАН СТИЛ “ на Државна лотарија израдува тројца нови добитници од од Штип, Битола и Скопје

23.11.2023.

Скопје, 23.11.2023 г. − Билјана од Скопје, Дарко од Битола и Ерџан од Штип се тројцата најнови добитници на електрични мотори од инстант лозот „Урбан Стил “ на Државна лотарија. Тројцата среќници дојдоа во Рамстор Мол во Скопје и во забавна атмосфера, споделувајќи си ги убавите спомени од мигот на изненадување при дознавање на добивката, секој од н ...

Пеце Милошески од Битола и Мишел Здравковиќ од Неготино се најновите сопственици на електрични мотори од инстант лозот Урбан стил

10.11.2023.

Возбудени и среќни, пристигнаа на продажното место на Државна лотарија во трговскиот центар Skopje City Mall каде што ги пречека Марјана да им ги предаде клучевите. Ни раскажаа дека купиле повеќе инстант лозови, но воопшто не се надевале дека токму таму се кријат урбаните електрични мотори. Пеце и Мишел за себе велат дека се љубители на игрит ...

ПРВИТЕ УРБАН СТИЛ ДОБИТНИЦИ ГИ ДОБИЈА СВОИТЕ ЕЛЕКТРИЧНИ МОТОРИ

01.11.2023.

Најновиот еко инстант лоз на Државна лотарија - Урбан стил започна да го создава семејството на среќни добитници кои ќе возат електрични мотори и со тоа ја заштитуваат животната средина, а истовремено го негуваат и урбаниот начин на живот. Со радост Ви ги претставуваме првите Урбан стил добитници: Горан Ангеловски од Делчево, Живко Митревски ...

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: