Со радост Ви ги претставуваме најновите тројца добитници на електрични мотори од инстант лозот Урбан стил.

15.12.2023.

Со радост Ви ги претставуваме најновите тројца добитници на електрични мотори од инстант лозот Урбан стил.
Мартин Узуновски од Скопје е добитник на електричен мотор тип урбан 1. Добитниот лоз го добил како подарок за неговиот 18-ти роденден од баба и дедо.
Јане Ламин од Скопје е добитничка на електричен мотор тип. урбан 1. Среќниот инстант лоз го купиле од нашето продажно место во Сити Мол, а го гребела во друштво на сестра и и мајка и. Најпрво не и се верувало но кога им потврдиле на продажното место била пресреќна. Таа им порача на сите да се надеваат и да гребат бидејќи среќата е насекаде.
И Селман Јашаровски од Струга е добитник на електричен мотор тип урбан 1. Тој купил два инстанти заедно со неговиот внук.
Ве потсетуваме дека месец декември е одлична прилика да подарите на Вашите најблиски Среќа плус со игрите на среќа на Државна лотарија. Можеби токму некој од Вас ќе стане сопственик на една од главните премии што ги нуди широкиот спектар на инстант лотарија. 

 

 

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: