Потврда на налогот

Внеси го корисничкото име или Е-меил адреса на налогот што сакаш да го потврдиш.

Детектиравме стара верзија на интернет пребарувач која не е поддржана.

Ве молиме да ја инсталирате последната верзија на интернет пребарувач: