Вести

21.08.2014
Вчерашното 67 коло на Новолото кое се емитуваше на Сител Телевизија на 20.08.14, уште еднаш внесе многу возбуда кај играчите, посебно кај еден од нив. Имено ова коло ни донесе нов среќен добитник, овој пат на добивката 6+1 вредна 274.168,50 денари. Нашиот компјутерски систем лоцираше дека уплатата на среќното Новолото ливче е извршена на 17.08.14 во продажното место Владија во Охрид. Добитникот уплатил 2 комбинации НОВОЛОТО и 2 комбинации Џокер, се заедно 70 денари.

повеќе
Фискална во рака - награда без мака


Поголеми добивки
низ Македонија

Кликнете за да видите каде се освоени најголемите добивки во последно време


300597

Резултати од извлекувањето од
67. коло одржано на 20.08.2014

  • 4
  • 9
  • 13
  • 15
  • 23
  • 33
  • 34
  • 25
Гарантиран фонд за 7ка:
6.000.000 денари

SMS инфо

Детелинка - нов инстант лоз

Твингоманија
Изгреби, насмевни се и вози скутер!

Греби и вози  Голф 7!

Изгреби 4 тркала и добиј еден од 20-те POLO автомобили!

Добијте 1.065.000 ден. за само 20 денари!Пријатели