Бинго Бум

БИНГО БУМ е познатата омилена семејна игра на среќа Бинго, со нов идентитет и во ново ТВ пакување.

Добивките се разновидни: најголемата е Макси Бинго која носи гарантирани 2.000.000 денари; за добивките Џек Пот линија и Џек Пот две линии резервирани се автомобили; а покрај добивката Бинго Бум, што се остварува до 90тиот извлечен број, има и многу други категории добивки креирани со цел да се постигне што поголем број среќни добитници.

Цената на уплата е 60,00 за картичка со шест комбинации од по 15 броеви.

Игрите БИНГО БУМ и ТОП 5 се сместени во ТВ емисијата ВРЕМЕ ЗА СРЕЌА, која се емитува секој понеделник од 20:30 на МРТ1.

Правила и одлуки за играта Бинго Бум и дополнителната игра Бинго Џокер

Проверка на добивки

Проверете дали вашата Бинго Бум картичка има добивка:Резултати од извлекувањето од 23. коло одржано на 09.06.2014

Извештај 23. коло
 • 35
 • 69
 • 74
 • 62
 • 65
 • 39
 • 63
 • 26
 • 38
 • 71
 • 87
 • 46
 • 82
 • 27
 • 13
 • 58
 • 11
 • 79
 • 25
 • 86
 • 55
 • 40
 • 53
 • 1
 • 84
 • 30
 • 72
 • 45
 • 83
 • 90
 • 73
 • 21
 • 60
 • 33
 • 37
 • 61
 • 88
 • 36
 • 18
 • 4
 • 52
 • 54
 • 59
 • 50
 • 85
 • 44
 • 16
 • 14
 • 51
 • 3
 • 67
 • 34
 • 12
 • 42
722673